Колеги,как се сменя топката на скоростния лост,тя луда работа ,като видях как ми я демонтираха в моргата направо с щеката...вдигнаха колата с крика и направо отдолу са я извадили,няма ли друг вариант? Пробвах да измъкна топката от щеката -яено вървят заедно .Как да я сменя ,а на моята настояща щека се мадри друга метална топка,която ме дразни -останала от старият собственик .Помощ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
топка на скоростен лост?????????
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщениеКолеги,как се сменя топката на скоростния лост,тя луда работа ,като видях как ми я демонтираха в моргата направо с щеката...вдигнаха колата с крика и направо отдолу са я извадили,няма ли друг вариант? Пробвах да измъкна топката от щеката -яено вървят заедно .Как да я сменя ,а на моята настояща щека се мадри друга метална топка,която ме дразни -останала от старият собственик .Помощ....
-
Хващаш здраво топката и дърпаш, много хамалски се дърпа за да излезе. Тя е на едни шлици по които обикновено има и лепило, за това излиза трудно.
Внимавай да не се контузиш, че отпуска изведнъж и шанса човек да си набие круше е голям.
Comment
-
Колега, дъщерята като я доучвах да кара след шоферския курс я извади с лекота още на първото потегляне.А ако знаеш аз колко са мъчих да я извадя преди туй.Само дет лоста не излезе с карантиите.Ако бех прочел по рано щях да те посъветвам да дадеш на някоя жена да пробва, дан са мъчиш.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment