Известие

Collapse
No announcement yet.

топка на скоростен лост?????????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• топка на скоростен лост?????????

Колеги,как се сменя топката на скоростния лост,тя луда работа ,като видях как ми я демонтираха в моргата направо с щеката...вдигнаха колата с крика и направо отдолу са я извадили,няма ли друг вариант? Пробвах да измъкна топката от щеката -яено вървят заедно .Как да я сменя ,а на моята настояща щека се мадри друга метална топка,която ме дразни -останала от старият собственик .Помощ....

Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщение
    Колеги,как се сменя топката на скоростния лост,тя луда работа ,като видях как ми я демонтираха в моргата направо с щеката...вдигнаха колата с крика и направо отдолу са я извадили,няма ли друг вариант? Пробвах да измъкна топката от щеката -яено вървят заедно .Как да я сменя ,а на моята настояща щека се мадри друга метална топка,която ме дразни -останала от старият собственик .Помощ....
    Само със изтръгване става...и след това с лепило или силикон ..та най добре иди да я сложат със все лоста

Comment

Хващаш здраво топката и дърпаш, много хамалски се дърпа за да излезе. Тя е на едни шлици по които обикновено има и лепило, за това излиза трудно.
      Внимавай да не се контузиш, че отпуска изведнъж и шанса човек да си набие круше е голям.

Comment

като гледам ,май сте прави и ти ии колегата...ще се пъна..

Comment

Аз вече 2 пъти съм вадил, за това го знам.

Comment

Колега,
            Вкарваш втора и дърпаш право нагоре и много внимаваш да не се праснеш в носа или брадичката. После може да не я лепищ. Шлиците държат здраво.

Comment

Топката е постажена успешно,Благодаря ВИ колеги!!!

Comment

Колега, дъщерята като я доучвах да кара след шоферския курс я извади с лекота още на първото потегляне.А ако знаеш аз колко са мъчих да я извадя преди туй.Само дет лоста не излезе с карантиите.Ако бех прочел по рано щях да те посъветвам да дадеш на някоя жена да пробва, дан са мъчиш.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                X